Tarife cazare …    Parerea turistilor despre Carpathia … Informatii utile

Cazare in Apuseni

Intr-o ambianta calda si relaxanta, Pensiunea Carpathia isi cucereste oaspetii atat prin atmosfera rafinata cat si prin ospitalitatea si serviciile personalizate.

Cazare in Muntii Apuseni

Amenajate in stil modern si elegant, spatiile de cazare sunt dotate cu bai proprii, fiecare cu hidromasaj, paturi cu saltele ortopedice, perne antialergice, televizor LCD, internet cablu si WI-FI, minibar, balcon si obloane ce va permit sa stabiliti dumneavoastra cand sa fie dimineata.

Camerele de cazare sunt ideal concepute astfel incat sa poata fi configurate la cerere pentru una, doua, trei, sau patru persoane. Va recomandam sa alegeti camere extra spatioase pentru un extra confort.

Camere - Cazare in Muntii ApuseniDin camere se poate ajunge cu privirea pana in interiorul pesterilor aflate la baza versantului ce deschide o priveliste deosebita asupra peretilor stancosi din Masivul Padurea Craiului.

Carpathia raspunde cu promtitudine si profesionalism solicitarilor oaspetilor sai, astfel incat acestia sa se simta mai bine decat acasa pe intreaga perioada a cazarii lor. Ne straduim sa va oferim servicii hoteliere specifice care nu doar sa indeplinesca standardele unui hotel de trei stele ci chiar sa le depaseasca.