CARPATHIA CAMP FEST

3 IUNIE 2018

Dragi prieteni,

Vara lui 2018 aduce la CARPATHIA o echipă de profesioniști, cu suflet frumos, care va organiza evenimente inedite. Ziua de 3 iunie 2018 o vom dedica familiilor ce doresc să sărbătorească ”ZIUA COPILULUI”alături de copiii sau nepoții lor, la munte, în natură.

Începând cu primele ore ale dimineții, vă invităm, împreună cu familiile și prietenii dumneavoastră, la Carpathia, unde am pregătit un program de divertisment în care copiii dumneavoastră vor fi angrenați în activități în aer liber de către prietenii noștri, după cum urmează:

***Echipa Spando Cluj Napoca www.tabere-spando.ro, condusă de profesor Paul Curte, va organiza la Carpathia un curs de inițiere în mersul pe role precum și jocuri distractive de echipa pe ROLE. Activitatea se va desfășura cu echipamentele proprii ale fiecărui copil (patine cu rotile (role), genunchiere, cotiere, cască bicicletă)

Prețul este de 15 lei ora pentru un copil. Rezervări la 0740889249, Paul Curte

***Instructorul de echitație Barany Reka www.facebook.com/reka.barany.18, in parteneriat cu Theodor Domocos www.facebook.com/theodor.domocos, trainer în educație adulți si tineret, dezvoltare profesională, personală precum și a personalității, intr-un institut de specialitate din Viena, licențiat în călărie R1 pentru dresaj si sărituri peste obstacole, atelaj L1 și tracking-activități turistice ecvestre, vor organiza alături de căluții Bela și Lisa cursuri de inițiere în ECHITAȚIE, EDUCAȚIE ECVESTRĂ, pentru cei dornici să înțeleagă legătura dintre cal și călăreț.

Prețul este de 40 lei 30 minute pentru o persoană. Rezervări la 0743311170, Barany Reka

***Școala de tenis “TENNIS PERFORMANCE ORADEAwww.facebook.com/Tennis-Performance-Oradea sub îndrumarea antrenorilor de tenis Andrei Dărăban și as. univ. dr. Bogdan Sturzu, va fi prezentă prin lecții de inițiere și jocuri distractive de TENIS pe terenul de zgură precum și cu un joc de TENIS DEMONSTRATIV.

Prețul este de 20 lei ora pentru un copil. Rezervări la tel.0754612401 Andrei Dărăban

***Antrenorul de tenis de masă Emil Bront, membru al școlii de tenis Performance Oradea fost jucător de tenis de masă în Liga Națională va ține cursuri de inițiere în TENISUL DE MASĂ și jocuri distractive pe masa de tenis.

Prețul este de 20 lei ora pentru un copil. Rezervări la tel. 0743065388, Emil Bront

***Lector univ. dr. Anca Sabău va organiza cu adulții și copii, PILATES, GIMNASTICĂ RITMICĂ ȘI AEROBICĂ într-o atmosferă de vacanță.

Prețul este de 15 lei ora pentru un copil. Rezervări la tel. 0743065388 Anca Sabău

***Școala de fotbal ATLETIC ORADEA sub îndrumarea profesorilor antrenori Valeriu Laslău si Iancu Marinău vor organiza cursuri de inițiere în jocul de FOTBAL pe iarbă precum și jocuri distractive cu mingea.

Prețul este de15 lei ora pentru un copil. Rezervări la tel. 0747083959 Valeriu Laslău

***Sub îndrumarea profesorului Dan Jitaru, antrenor al lotului national de volei pe plaja, multiplu campion national de juniori si seniori la Clubul Sportiv Municipal Timișoara CSMT, se vor organiza jocuri de VOLEI PE NISIP precum și lecții de inițiere în volei (serviciu de jos, pasarea mingii de sus si de jos, concursuri specifice).

Prețul este de 15 lei pe copil pentru o oră și 30 de minute. Rezervări la tel. 0744390149 Dan Jitaru

***În piscină, antrenorul de înot pentru copiii Vekerdy Laszlo fost jucător de polo la Clubul Sportiv Crișul Oradea, actualmente arbitru de polo în liga națională cu o vastă experiență în acest domeniu va prelua copii dumneavoastră pentru LECȚII DE ÎNOT și distracție în apă.

Prețul este de 20 lei ora pentru un copil. Rezervări la tel. 0745600958 Vekerdy Laszlo

***Echipa Master Adventure reprezentată de Dan Remus www.master-adventure.ro va desfășura activități de PLIMBARE CU BARCA pentru copii, TIR CU ARCU, VIZITARE PEȘTERĂ cu casca si frontale, joc ECHILIBRISTICĂ urcare, coborâre, cu asigurare in coardă

Prețul este de 25 lei pe activitate sau 80 lei pe pachet pentru un copil sau adult. Rezervări la tel.0727606153 Remus

***Echipa CARPATHIA va organiza, începând cu ora 14, un BUFET SUEDEZ cu meniuri câmpenești ce vor fi servite în filigoria pensiunii. De asemenea la piscina pensiunii vor avea loc momente de distracție cu spumă (SPUMA-PARTY). Evenimentul se va încheia la ora 19 cu un FOC DE TABĂRĂ.

Prețul pachetului “BUFFET SUEDEZ” este de 60 lei pentru un adult și 30 lei pentru copiii pana la 14 ani. Băuturile vor fi comandate și achitate separat ospătarilor. Rezervări la tel. 0743-023.199-CARPATHIA

Pachetul de bufet suedez poate fi achiziționat și in data de 3 iunie la Carpathia în limita locurilor ramase libere.

*****Se va putea opta cu rezervări în limita locurilor disponibile la oricare din pachetele mai sus menționate, având libertatea de a alege unul sau mai multe pachete.