Oferta 1 Decembrie la munte

Petrece 4 zile la Carpathia in perioada 29 noiembrie – 02 decembrie deoarece te asteptam cu mancaruri traditionale romanesti, foc de tabara si vin fiert in ziua de 1 Decembrie. Vom pregati pentru dumneavoastra un patinoar natural (daca ne permit conditiile meteo). Patinele sunt oferite gratuit in limita numerelor disponibile. Tarifele pentru 3 nopti de cazare sunt:

390 lei / persoana / pachet (cazare si demipensiune: mic dejun si cina)

470 lei / persoana / pachet (cazare si pensiune completa: cina joi, mic dejun – pranz – cina vineri si sambata, respectiv mic dejun duminica) 

Copii beneficiaza de gratuitate (daca nu se solicita pat suplimentar si meniu), 50% reducere (pat suplimentar si meniu portie copil), respectiv 25% reducere (pat suplimentar si meniu portie adult). Micul dejun este bufet suedez iar mesele de pranz si cina sunt la alegere din doua variante de meniu. De asemenea, la fiecare masa de pranz si cina incluse in pachet, beneficiati de o bautura la alegere dintr-o lista prestabilita. Pentru camerele single se achita un tarif suplimentar de 50% din pretul pachetului.

Va asteptam cu drag!