De 1 mai … la munte!

Petrece 4 sau 5 zile la Carpathia deoarece te asteptam cu o multime de activitati: tenis de camp pe zgura, fotbal pe nisip, handbal, baschet, teren de fotbal pe iarba, volei pe nisip, tenis de camp pe beton, petanque, biciclete, tenis de masa, teren de fotbal pe beton, loc de joaca pentru copii si multe alte surprize.

Tarifele pentru 3 nopti de cazare sunt:

420 lei / persoana / pachet (loc in camera dubla si demipensiune)

510 lei / persoana / pachet (loc in camera dubla si pensiune completa: cina sambata, mic dejun – pranz – cina duminica si luni, respectiv mic dejun marti) 

Tarifele pentru 4 nopti de cazare sunt:

520 lei / persoana / pachet (loc in camera dubla si demipensiune)

640 lei / persoana / pachet (loc in camera dubla si pensiune completa: cina vineri, mic dejun – pranz – cina sambata, duminica si luni, respectiv mic dejun marti) 

Copii beneficiaza de gratuitate (daca nu se solicita pat suplimentar si meniu), 50% reducere (pat suplimentar si meniu portie copil), respectiv 25% reducere (pat suplimentar si meniu portie adult). Micul dejun este bufet suedez iar mesele de pranz si cina sunt la alegere din doua variante de meniu. De asemenea, la fiecare masa de pranz si cina incluse in pachet, beneficiati de o bautura la alegere dintr-o lista prestabilita. Pentru camerele single se achita un tarif suplimentar de 50% din pretul pachetului.

Oferta este valabila in perioada 27 aprilie 2018 – 01 mai 2018.

Va asteptam cu drag!