Sejur in Apuseni!

Petrece-ti vacanta la Carpathia deoarece ti-am pregatit cea mai buna oferta de pret si avem o multime de obiective turistice printre care: Barajul de la Bulz, Cheile Bratcutei, Barajul Dragan, Cascada Iadolina, Cascada Izvorul Minunilor, Barajul Lesu Ursului, Parcul Natural Apuseni, Peştera cu Apă de la Bulz, Pestera cu Apa din Remeti, Saritoarea Iedutului, Stana de Vale, Cascada Valul Miresii, Biserica cu pictura pe panza din Remeti, Biserica de lemn din Gălpâia, Castelul de la Gheghie, Muzeul memorial Octavian Goga, Evenimentul “Toamnă pe Valea Ierului”, Schitul din Lesu, Târgul de la Negreni, Zona Vaii Iadului, Vama sarii

De asemenea, la Carpathia va puteti bucura de urmatoarele activitati:

Drumetii

Sauna

Piscina 

Volei pe nisip

Tenis de masa

Tenis de camp

Fotbal pe nisip

Handbal 

Baschet

Loc de joaca

Biciclete

Iepurasi

Caprioare 

Petanque

Fotbal pe iarba

Remi

Xbox Kinet

Nintendo Wii

Sah

Table

Tariful pentru 5 nopti de cazare* (de duminica pana vineri) este:

1050 lei / persoana / pachet (cazare in camera dubla si demipensiune: mic dejun si cina bufet suedez). 

1290 lei / persoana / pachet (cazare in camera dubla si pensiune completa: cina in prima zi, respectiv mic dejun in ultima zi). 

Copii pana la 5 ani beneficiaza de gratuitate (daca nu se solicita pat suplimentar si meniu), copii intre 5 si 14 ani beneficiaza de 50% reducere (pat suplimentar si meniu portie copil), copii peste 14 ani beneficiaza de 25% reducere (pat suplimentar si meniu portie adult). Mesele incluse in oferta sunt in regim bufet suedez. Pentru camerele single se achita un tarif suplimentar de 50% din pretul pachetului.

*Oferta este valabila in perioada iunie – septembrie

 

Va asteptam cu drag!