Vacanta la munte!

Petrece-ti vacanta la Carpathia deoarece ti-am pregatit cea mai buna oferta de pret si avem o multime de obiective turistice printre care: Barajul de la Bulz, Cheile Bratcutei, Barajul Dragan, Cascada Iadolina, Cascada Izvorul Minunilor, Barajul Lesu Ursului, Parcul Natural Apuseni, Peştera cu Apă de la Bulz, Pestera cu Apa din Remeti, Saritoarea Iedutului, Stana de Vale, Cascada Valul Miresii, Biserica cu pictura pe panza din Remeti, Biserica de lemn din Gălpâia, Castelul de la Gheghie, Muzeul memorial Octavian Goga, Evenimentul “Toamnă pe Valea Ierului”, Schitul din Lesu, Târgul de la Negreni, Zona Vaii Iadului, Vama sarii

De asemenea, la Carpathia va puteti bucura de urmatoarele activitati:

Drumetii

Sauna

Piscina 

Volei pe nisip

Tenis de masa

Tenis de camp

Fotbal pe nisip

Handbal 

Baschet

Loc de joaca

Biciclete

Iepurasi

Caprioare 

Petanque

Fotbal pe iarba

Remi

Xbox Kinet

Nintendo Wii

Sah

Table

Tarifele pentru 5 nopti de cazare (de duminica pana vineri) sunt:

650 lei / persoana / pachet (cazare in camera dubla si demipensiune)

810 lei / persoana / pachet (cazare in camera dubla si pensiune completa: cina duminica; mic dejun – pranz – cina luni, marti, miercuri si joi; respectiv mic dejun vineri). 

Copii beneficiaza de gratuitate (daca nu se solicita pat suplimentar si meniu), 50% reducere (pat suplimentar si meniu portie copil), respectiv 25% reducere (pat suplimentar si meniu portie adult). Micul dejun este bufet suedez iar mesele de pranz si cina sunt la alegere din doua variante de meniu. De asemenea, la fiecare masa de pranz si cina incluse in pachet, beneficiati de o bautura la alegere dintr-o lista prestabilita. Pentru camerele single se achita un tarif suplimentar de 50% din pretul pachetului.

O varianta de trasee pentru vacanta dumneavoastra:

Luni: vizita la Cascada Valu Miresii de la Rachitele (aprox. 72 km);

Marti: vizita la Barajul Dragan, Castelul Octavian Goga si manastirea “Nasterea Maicii Domnului” Ciucea (aprox. 42 km);

Miercuri: vizita la Pestera cu cristale de la Farcu, Moara pe apa de la Rosia si pestera Meziad (aprox. 69 km);

Joi: vizita la Pestera Vadu Crisului si pestera Unguru Mare (aprox. 40 km);

 

Variante suplimentare sunt: Cetatea Soimilor (aprox. 68 km), Salina Turda (aprox. 139 km), Baile Felix (aprox. 88 km), Pestera Ursilor (aprox. 94 km), gradina botanica de la Jibou (aprox. 92 km), Oradea (aprox. 87 km), Cluj Napoca (aprox. 103 km).

Va asteptam cu drag!