Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, la Carpathia Paste Fericit!


Deoarece Sarbatoarea de Paste este una din cele mai frumoase sarbatori ale anului, am pregatit 10 motive pentru care merita sa o petreci la Carpathia:

1. cazare 3 nopti in perioada 17 – 20 aprilie 2020;

2. mic dejun bufet suedez;

3. pensiune completa (intrare cu cina in prima zi, respectiv mic dejun in ultima zi);

4. pranz festiv meniu predefinit cu bauturi incluse (cafea, tuica, afinata, vin rosu / alb, racoritoare, apa minerala / apa de izvor);

5. fiecare masa de pranz si cina (cu exceptia pranzului festiv) este in regim bufet suedez;

6. beneficiati la fiecare masa de pranz si cina incluse in pachet (cu exceptia mesei festive din ziua de Paste) de un produs la alegere din urmatoarea lista de bauturi: 200 ml vin alb / rosu; 50 ml tuica / visinata; produse din gama Pepsi la 0,5 litri, Prigat 0,25 litri, apa plata / apa minerala 0,5 litri, sirop de brad 0,5 litri, Ursus, Ursus fara alcool, Ciuc, Ciuc Lemon, Becks.

7. activitate de incondeiat oua;

8. drumetie la Biserica cu pictura pe panza din Remeti (aprox. 2,5 km distanta);

9. Activitati gratuite in aer liber: teren de volei pe nisip, tenis de camp pe zgura, baschet, handbal, fotbal pe nisip, tenis de camp pe beton, petanque, fotbal pe beton, tenis de masa;

10. foc de tabara si vin fiert.

 

Oferta de pret pentru pachetul de Pasti este: 900 lei / persoana / pachet

Pentru copii tarifele sunt 450 lei / pachet (pat suplimentar in camera matrimoniala si meniu portie copil), respectiv 675 lei /  pachet (pat suplimentar in camera matrimoniala si meniu portie adult). Copii sub 5 ani beneficiaza de gratuitate daca nu se doreste pat suplimentar. Pentru camerele single se achita un tarif suplimentar de 50% din pretul pachetului.

Pana in data de 03.04.2020, persoanele care au confirmat rezervarea sunt rugate sa anunte daca doresc meniu de post sau nu servesc produse din carne de miel.

Va asteptam cu drag!