Sala de mese cu specific ardelenesc

Unica sala de mese a zonei, decorat in stil clasic, imbina spatiile oferind intimitate si confort. Pensiunea Carpathia va pune la dispozitie o sala de mese generoasa, care se deschide intr-o terasa ce continuă pana la iazului cu pastravi. Se pot servi meniuri cu specific romanesc, iar maestrii bucatari va vor rasfata cu specialitati ce numai inTransilvania le puteti regasi. Sala noastra de mese are la baza bucataria traditionala oferind de asemenea servicii la solicitarea clientilor pentru diverse ocazii si evenimente festive.

Ambianta senina, calma si prietenoasa din zona montana Remeti ofera turistului o locatie ideala pentru un mic dejun tonic, un pranz copios, si o cina eleganta. De-asemenea eleganta salii de mese recomanda gazduirea meselor de afaceri, evenimentelor de socializare, petrecerilor private, banchete, sau pur si simplu pentru o seara memorabila, intr-o companie placuta.

Atat gustul desavarsit al bucatelor pregatite, cat si amabilitatea si buna dispozitie cu care Carpathia va intampina intotdeauna, concura la reusita vacantei dumneavoastra.

Sala de mese de la Carpathia este unul din cele mai cunoscute localuri din zona pentru organizarea de evenimente business, aniversari, intalnirii de 10, 20, ….. ani de la absolvire, banchete elevi si studenti team bulding-uri etc. De-asemenea avem capacitatea de a organiza evenimente campenesti in cadrul unei filigorii (terasa rustica din lemn) cu peste 100 de locuri unde putem pregatii porc la protap, oaie la protap, vitel la protap, bograci sau ciorbe la ciaun, si care se poate incheia cu un foc de tabara.

La solicitarea dumneavoastra putem sa va asiguram si transportul din Cluj Napoca, Oradea, Zalau, Arad, Timisoara, Budapesta si alte orase. Atmosfera distinsa si eleganta, rafinamentul mancarurilor si bauturilor sunt cateva din motivele pentru care va invitam sa treceti pragul salii noastre de mese.