Team-building la Carpathia:

A inceput un nou an iar indicatorii financiari ai firmei dumneavoastra trebuie sa atinga prognoza pentru 2017. Ca urmare va invitam la Carpathia pentru un prim imbold al echipei de vanzari astfel incat societatea dumneavoastra sa inchida anul financiar peste asteptari. In cazul in care deja va bucurati de rezultate foarte bune, este momentul sa recompensati efortul intregii echipe.

Pentru mai multe videoclipuri cu activitatile de la Carpathia, va rugam vizitati pagina Activitati.

Poti alege oricare pachet ti se potriveste din urmatoarele variante:

OFERTA 3 ZILE (2 NOPTI) DE CAZARE …

OFERTA 4 ZILE (3 NOPTI) DE CAZARE …

OFERTA 5 ZILE (4 NOPTI) DE CAZARE …

OFERTA 6 ZILE (5 NOPTI) DE CAZARE …

Team building-ul intotdeauna o provocare pentru tine, astfel ca de la idei la fapte, pe durata intregului proces de pregatire si implementare creeaza exercitiu si adrenalina! Un team building se poate traduce prin posibilitatea de a-ti pune in valoare capacitatile de creatie, de a-ti cunoaste si de a te cunoaste colegii, si sefii, pentru a te afirma si prezenta ca o persoana pe care se poate conta in echipa.

Un team building iti ofera oportunitatea de a vedea in colegii de echipa niste prieteni, cunoscut fiind faptul ca echipele de lucru functioneaza mult mai bine atat timp cat membrii sai se stimeaza reciproc. Daca pana acum la job ti-ai facut munca de zi cu zi, acum este momentul sa arati tuturor ca poti sa iti asumi si alte responsabilitati si ca esti o persoana pe care se poate conta. Managerul va observa aceste lucruri. In plus, prin concursurile organizate in cadrul team building-ului, iti poti descoperi noi aptitudini pe care apoi le poti fructifica in cadrul societatii din care faci parte. Daca v-am convins ca impreuna putem creste eficienta societatii dumneavoastra …

Va asteptam cu drag!